Gap Studios Professional Photography

By: Gap Studios

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  [1]  2  3  4  5  >  >>]    [Archive]
Wednesday, 27-Feb-2008 03:29 Email | Share | | Bookmark
"Duyung"

ni lah rupanya tiap2 hari..
ni krew kitorang, bkn org asli..
"Duyung" nak tgk gbr..
View all 15 photos...
hi...semua...dah lama sgt x update..

Kali ni nak paparkan sedikit sebanyak mengenai Filem "Duyung"...
Filem Arahan Prof. Madya A. Razak Mohaideen dan Terbitan KRU ini menjalankan penggambaran pada bln Mei 2007. Lebih kurang 23 hari berkampung di sekitar perairan Semporna, Sabah.
Lokasi penggambaran juga dibuat di sekitar Pulau Sipadan, Pulau Mataking, Bohedulang, Pulau Mabul....dan juga di Gua Tempurung, Perak. (mmg sepanjang hayat x pernah pergi tmpt2 ni semua)
Boleh dikatakan ini antara pengalaman yg sekali seumur hidup yg xkan luput dari ingatan......
Kenapa? ada 2 sebab:- a) bila balik KL semua warna kilit berubah b) mesti ada luka2....
apa2 pun, nantikan tayangan filem ini pada awal mac ini....



Wednesday, 27-Sep-2006 02:44 Email | Share | | Bookmark
" Dr " Angkasawan....

peh...sukenyer
sapa tu...
mcm artis plak.
View all 13 photos...
Semalam d KLIA sempat merakamkan kenangan terakhir 2 org bakal angkasawan M'sia iaitu Dr. Sheikh Muszaphar Shukor & Kapten Dr. Faiz Khaleed sebelum berlepas ke London kemudian ke Russia....bangga gak sebab Dr. Faiz tu sama sekolah....he...he..

Nikon D200
18-70mm



Tuesday, 12-Sep-2006 08:31 Email | Share | | Bookmark
Malaysian Moto GP

 
 
 
View all 11 photos...
dah lama x ambik gambar racing nih....lepas geram.....

Shooting Gear:
Nikon D200
80-200mm 2.8





Thursday, 24-Aug-2006 00:09 Email | Share | | Bookmark
Sheila Majid

Sheila@Gala Dinner
Sekali lg dah lama x upload, skarang ni tgk sibuk IFTDO Conference @ KLICC dan gbr ni aje yg dpt upload, pasal mlm td ada Gala Dinner....dah lama x jumpa kak sheila majid.....

Shooting Gear:
Nikon D200
80-200mm



Friday, 23-Jun-2006 12:16 Email | Share | | Bookmark
Hakimi & Azlin

 
 
 
View all 12 photos...
Sorry guys pasal dah lama x upload gambar, ni pun curi2 masa nak upload gbr wedding ari tuh, tahniah pada lin & kimi....korang memang best!!
Lepas ni aku upload byk gbr lg....... .tungguuu..........




[<<  <  [1]  2  3  4  5  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net